Referencer

Referencer på coaching med heste vil altid blive individuelle referencer – udtalelserne vil være forskellige. Selvom f.eks 2 personer til en individuel coaching med heste eller 2 grupper ved en teambuilding arbejder udfra samme emne vil det aldrig blive samme resultat. Der vil løbende blive opdateret på siden her

DYREVENNEN

Coach Karin Green fra Viby Sj. fortæller om dagens øvelse, da en buttet, sort pony maser hovedet ind over skulderen på en af deltagerne i kredsen… Tryk på billedet for at læse mere.

FYENS STIFTSTIDENDE

Hestes reaktioner på mennesker kan lære os noget om os selv – og vores kolleger. Fyens Stiftstidende fik lov at overvære en af tidens teambuildingtrends: Hvordan heste bruges som værktøj til personlig udvikling… Tryk på billedet for at læse mere.

LANDLIV

Hvordan skulle vi kunne lære noget af heste??? ‐ Et anderledes netværksmøde… Tryk på billedet for at læse mere.

DYREVENNEN

Hestecoach Karin Green og hestekyndig Suzanne Nielsen gav os opgaver, som bl.a. satte tålmodighed, beslutsomhed og lederegenskaber på prøve. Nogle opgaver blev løst individuelt med 2 personer på banen, andre skulle løses parvis eller som gruppe… Tryk på billedet for at læse mere.

Udtalelse

Hestecoaching med Karin & hesten Kongur: Jeg mødte aldeles uforberedt op, men med forventninger og nysgerrighed. Blev først bedt om at gå ind i en ridefold/grusbane med hegn omkring sammen med Karin og en hest. Jeg må tilstå, at jeg ikke har et godt forhold til heste  – eller måske snarere havde.

Min første opgave bestod i at uden at tale eller berøre hesten (hvad jeg bestemt ikke havde tænkt mig), herefter skulle jeg få hesten til at gå sammen med mig hen til Karin. Yderst grænseoverskridende følte jeg. Hesten spiste græs og var aldeles uinteresseret i mig, som mildest talt var utryg ved den.

Efter nogle mislykkede forsøg var jeg tæt på at opgive, så talte jeg med Karin om en løsning f.eks at bruge et reb. Det gjorde jeg og fik lagt det om – eller rettere på hestens hals,  så blev dens opmærksomhed anderledes og uden at jeg strammede rebet fulgte  den med mig, mens den var opmærksom på mig.

Dette fik mig til at slappe af og gradvist blev jeg både mere glad og fik mere tillid til hesten, og det endte med vi havde et samarbejde. Karin kom med opmuntring og gjorde mig tryg ved situationen, og jeg er vist ikke mere bange for heste (i hvert fald ikke for Kongur).

Jeg blev meget opmærksom på, at mit kropssprog ikke er tydeligt (mangler autoritet) og har haft mange oplevelser siden, hvor jeg har været mere tydelig, når jeg har sagt fra. Så tak Karin og Kongur for en dejlig og tankevækkende oplevelse, som trækker tråde længere frem i tiden.